Sponsors

Partner Worden? 

Misschien ben je onze voetbalclub in het algemeen of de ploeg van uw zoon of dochter wel zo genegen dat je ze wil sponsoren? Of wil je je bedrijf in de (lokale) kijker zetten? Dan biedt PSV1820 je ongetwijfeld een aantal mogelijkheden!

Vooraleer u in dat kader wat dan ook onderneemt, neem even contact op met Rik Demeulemeester. Zij zullen daarover met u graag van gedachten wisselen!

Dankzij onze vele sponsors proberen we zoveel als mogelijk onze vereniging op een modern manier te “runnen” en kunnen we bv onze kantine dagelijks openhouden (ook op minder drukke dagen), bezorgen we onze teams en/of trainers geregeld een extra kledingstuk, is het Sinterklaasfeest nog steeds een erg geslaagd feest en zijn we nog steeds 1 van de weinige verenigingen die een PSV1820 Betaalpas gratis aan zijn leden kan aanbieden.


PSV1820 wil daarom graag de lokale zelfstandige zoveel mogelijk in het daglicht stellen. Met de indeling in deze onderstaande categorieën, willen we de afstand tussen onze sponsors en onze leden zoveel mogelijk verkleinen. Dus als u op zoek bent naar een zelfstandige in de bouw (schilder, timmerman, tuinman, loodgieter,…) of naar een winkel met voedingswaren (bakker, drankhandel, vlees of groenten) of naar een Horeca zaak waar u een lekkere hap of drankje kan nuttigen of u overweegt een auto aan te schaffen (of aanverwante) of 1 van de vele diensten (boekhouding, advocatuur, vastgoed, banken, bloemen, reizen, pedicure,…) dan kan u terecht bij deze bedrijven die PSV1820 een warm hart toedragen!


Horeca

Bouw

Voeding en drank

Auto verkoop – herstelling – onderhoud

Diensten

 

Schrijf jezelf in als helpende hand voor één van onze volgende activiteiten