Inschrijvingen

Aandachtspunten inschrijvingen:

Procedure transfer - ontslagname 


Opgelet! Via de tab ‘inschrijvingen’ op onze website, doe je enkel de aanvraag tot inschrijving, en ben je dus nog niet ingeschreven! Indien PSV1820 akkoord gaat met je aanvraag, nemen we contact op om de officiële inschrijving te realiseren.


Inschrijven kan vanaf 15 mei, na de invrijheidsstelling of via een overgang waarbij de tegenpartij tekent voor akkoord.


Tot 1 juli blijf je als speler sowieso lid van je huidige ploeg en kan je m.a.w. geen officiële wedstrijden betwisten. Trainingen bijwonen in onze club is wel mogelijk, omdat PSV1820 in functie daarvan een persoonlijke verzekering heeft afgesloten.

Nieuwe inschrijving in de club?

Stap 1
Als je als speler wilt aansluiten bij PSV1820, is het invullen van dit registratieformulier de 1e van 4 stappen die je moet zetten. Met het verzenden van dit formulier start je het inschrijvingsproces op, maar ben je nog niet ingeschreven! Om daar te geraken moeten ook de 3 volgende stappen afgewerkt worden.

Hierna lichten we kort het vervolg van het proces toe:


Stap 2
De TVJO checkt je aanvraag en verifieert of er nog plaats is in de ploeg waarvoor je wil inschrijven. Indien er plaats is, word je daarvan op de hoogte gebracht en zet de TVJO meteen ook het licht op groen voor de GC (= gerechtigd correspondent) die de administratieve inschrijving zal realiseren.

Stap 3
Om de inschrijving administratief af te ronden moet u langskomen. Breng op je afspraak zeker je identiteitskaart mee want die moet ingelezen worden in e-kickoff
(app van Voetbal Vlaanderen).
1ste en de 3de woensdag van de maand van 18u30 tot 20 u op site Kerkdreef en 2de en 4de woensdag van 18u30 tot 20u op site Den Dam.

Indien dit niet lukt kan er een afspraak gemaakt worden via mail naar gc@psv1820.be

Stap 4
Zodra je aanvraag is goedgekeurd, je lidgeld werd ontvangen en jouw aansluiting is bevestigd, kan je overgaan tot de bestelling van het kledijpakket.

Je krijgt ook meteen een uitnodiging om je te registreren in onze ProSoccerData(PSD)-app of PSD app. Maak er meteen werk van want deze uitnodiging is beperkt in tijd! 

Ondertussen kijken we vol verwachting uit naar je voetbaltalent en de sportieve samenwerking! 

Sportieve groet

Het Bestuur

PS Met het invullen en versturen van dit formulier gaat u automatisch akkoord met de GDPR regeling omtrent persoonlijke gegevens en het gebruik hiervan binnen clubverband. 

Extra informatie
PSV1820 is een Nederlandstalig familiale club, financieel en structureel gezond, met een bijzondere aandacht voor een doorgedreven jeugdopleiding. Wil jij daar volgend seizoen (2023-2024) graag deel van uitmaken? Dat kan !

En wat met meisjes? Die zijn binnen PSV1820 meer dan welkom! Tot de leeftijd van ca. 10 jaar spelen deze mee met de jongens. Vanaf dan (U11) bestaat de keuze: ofwel blijven spelen in een gemengde ploeg, dan wel spelen in een echte meisjesploeg.

Ook G-ploeg spelertjes – kindjes met een beperking tot 13-14, jaar zijn onder het motto ‘onbeperkt’ welkom in ons ‘A-Team’!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar Ludwig Geelen of onze TVJO Raf (tvjo@psv1820.be), die je zo snel als mogelijk te woord zullen staan.

Lidgeld 2023-2024

Voor seizoen 2023-2024 bedraagt het lidgeld voor een jeugdspeler* 300 euro. Voor een tweede gezinslid geldt er een korting van € 20, voor een derde gezinslid is er € 40 korting.

Het lidgeld dekt alvast de volgende kosten:


* U21 en LL20 = € 350! De U21 en LL20 krijgen hetzelfde kledijpakket als de fanion-elftallen, en schuiven ook regelmatig door naar boven. Vandaar dat ze ook op dezelfde momenten trainen als het A- en B-elftal. 


Met de inschrijving vragen we ook meteen om het lidgeld te betalen. Elektronisch betalen is mogelijk! Uiteraard kan je het lidgeld ook op voorhand betalen via rekeningnummer BE47 7340 6736 3980, met vermelding van de naam van de speler en het team. 

Uitschrijven bij de club?

Voor uitschrijvingen kunt u terecht op de webiste van Voetbal Vlaanderen:

https://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/uitschrijven-bij-je-club-kan-opnieuw-volledig-online 

Inschrijving Zomerstage en dribbelfestival

Inschrijving Zomerstage & Dribbelfestival PSV1820 2023

Met de fusie zitten ook de 1e PSV1820 'Zomerstage' en het 1e 'Dribbelfestival' eraan te komen. Ideaal om de zomervakantie af te sluiten en om het nieuwe seizoen met heel veel goesting aan te vatten! En bovendien ook een uitgelezen moment voor spelers die willen kennismaken met onze gloednieuwe club!

De 'Zomerstage' gaat door van maandag 21 augustus t&m vrijdag 25 augustus, op de terreinen van site Kerkdreef.

De stage wordt georganiseerd voor U6 (°2018) tot en met U15 (°2009), voor zowel meisjes als jongens, en uiteraard ook voor de G-spelers!

Ben je van het geboortejaar 2017 of 2018 en heb je nooit eerder gevoetbald, dan is het 'Dribbelfestival' het moment om je stoute voetbalschoenen aan te trekken (-; Je kan er GRATIS aan deelnemen op woensdagnamiddag 23 augustus!

Inschrijven voor de Zomerstage & het Dribbelfestival doe je via dit registratieformulier.