Perk Steenokkerzeel Verenigt 1820


PSV1820


FC Perk en K. Steenokkerzeel Vlug-Op bundelen de krachten in het gloednieuwe PSV1820! 

Op 1 juli is het zover! Dan wordt PSV1820 boven de doopvont gehouden. De fusie hing al langer in de lucht, maar de voorbije maanden kwam het fusieproces in een stroomversnelling en hebben de besturen van beide clubs er alles aan gedaan om de twee clubs te verenigen en de deadline te halen! 

En verenigen, dat is wat de club voor ogen heeft! Om de lokale jeugd alle kansen te geven om zich te ontwikkelen, met een bijzondere aandacht voor de G-ploegen! Om de referentie te worden in de regio wat de fanionteams betreft, zowel voor de dames als de heren. Om actief te participeren aan het gemeenschapsleven in groot Steenokkerzeel.

We barsten van de sportieve ambitie, en kijken met veel goesting uit naar het nieuwe seizoen!


Het bestuur


PS. Mocht je zin hebben om samen met ons de club verder vorm te geven en één of andere functie/taak op te nemen, aarzel dan niet om even langs te komen? Helpende handen kunnen we altijd gebruiken!

Laatste nieuws

PSV 1820 plant regelmatig een afwisselende spaghetti-avond in. De locatie zal variëren tussen "Den Dam" in Steenokkerzeel en "Kerkdreef" in Perk. Het hoofddoel is om onze leden en hun families de gelegenheid te bieden om samen te genieten van een smakelijke spaghetti tijdens een gezellig samenzijn.


Het allereerste evenement zal plaatsvinden op vrijdag 24 november 2023 in "Den Dam" in Steenokkerzeel. Om deel te nemen, is het essentieel om vooraf te reserveren via deze link. Als je meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Emile De Backer via telefoon op 0475 82 59 06 of per e-mail via mil.debacker@skynet.be.


Om ons te helpen bij de planning en om de service vlot te laten verlopen, verzoeken we je ook om een tijdsslot te selecteren wanneer je reserveert. We kijken ernaar uit je te verwelkomen! 

Ons allereerste PSV1820 Mosselfestijn staat voor de deur en we kunnen bijna niet wachten om jullie allemaal een overheerlijke pot mosselen (of stoofvlees of spaghetti met Provençaalse saus) voor te schotelen! 🤤  

Het wordt een gezellige bijeenkomst vol lekker eten en goed gezelschap. Zorg dat je erbij bent, want dit wil je niet missen! 🍲🍝   

Tot dan, smakelijk! 👏 

#PSV1820Mosselfestijn #HeerlijkEten #SamenGenieten #Smakelijk

Op vrijdag 1 september staat de eerste PSV1820-ploegenvoorstelling gepland! De gelegenheid om kennis te maken met alle PSV-ploegen, trainers, begeleiders, nieuwkomers en natuurlijk ook met 'the one and only Theo Custers' (onze keepertrainer)! 

En er staat veel te gebeuren! Je kan meespringen op de springkastelen of lekker genieten van een hapje (de combinatie van beiden raden we af 🥳),  of gewoon samen met ons genieten van een fijne happening! Ideaal ook voor nieuwe, jonge spelertjes om de club te leren kennen.

Ook de spiksplinternieuwe uitrusting zal die dag voorgesteld worden. En uiteraard zijn er ook de ploegfoto's, die je lidmaatschap voor de eeuwigheid in de PSV-voetbalmuur zullen beitelen!

Be there! Afspraak op site Kerkdreef vanaf 18u!

Al opnieuw ingeschreven?

Beste speler

Beste ouders

Even een reminder, mocht je nog niet heringeschreven zijn, om er snel werk te maken. Zonder deze administratieve afhandeling ben je immers nog geen lid, voor het seizoen 2023-2024, van het fonkelnieuwe PSV1820.


In voorkomend geval neem je best snel contact op met Ludwig Geelen, onze gerechtigd correspondent, via gc@psv1820.be, die je vervolgens zal laten weten hoe de nodige administratie vervuld kan worden.


Aangezien we een aantal nieuwe aanvragen hebben, hadden we graag voor 1 augustus 2023 zicht op de samenstelling van de ploegen (en dus het aantal spelers per ploeg), zodat we mogelijk vrijgekomen plaatsen kunnen openstellen voor nieuwe leden.

 

Dank voor de opvolging

 

Het bestuur van PSV 1820


Om kennis te maken met de eerste P3- en P4-teams van onze fonkelnieuwe club PSV1820, organiseren we op dinsdag 15 augustus de beker Rony Vanderborght om 13u.

Meteen na het tornooi (18.20 - 20.30u) vindt er een 'smaakvolle Beker Rony Vanderborght-BBQ' plaats, waarop iedereen (sympathisanten, supporters, medewerkers, spelers, sponsors enz…) welkom is, vanaf. Een groot PSV1820 familietreffen m.a.w.!

Place to be: site Kerkdreef, Perk

Deelname is enkel mogelijk mits voorinschrijving via de volgende LINK. Zodra het totaalbedrag op BE47 7340 6736 3980 staat, is de reservering definitief! 

Intekenen kan tot en met zaterdag 12 augustus!

Hopelijk tot dan!


Het bestuur van PSV1820

Trainingschema 2023-2024

Trainingschema 23-24 (3).xlsx